fredag den 6. maj 2011

Stop for direktør-lønnen !!

Forleden dag så jeg et TV-program, hvor man endnu en gang forsøgte at "kulegrave" landets udgifter til ... kongehuset. Verdens ældste kongehus med en masse bonus i form at eksport, turisme og glæde i utallige danske hjem, når der er større begivenheder eller besøg i kongehuset.

Jeg går selv ind for kongehuset i stedet for en præsident. Dronningen & Co. er jo efterhånden noget af det eneste, som binder vores land sammen med nogle traditioner og værdier - i den globaliserede verden. Man kan naturligvis ikke kæmpe imod globaliseringen, men den var jo allerede en dårlig idé fra starten ...

I stedet for at beskæftige sig med kongehuset, så synes jeg, at medierne burde være langt mere kritiske overfor direktørlønningerne, som efterhånden er gået fuldstændig amok. Dagen efter udsendelsen vedr. kongehuset læste jeg i en avis, at finansdirektøren for TDC har tjent 110 mio. kroner på 3 år. Så har han godt nok haft travlt - med at skrabe penge ned i sin egen lomme. Og hvor meget scorede Henning DyreMose, da han stoppede som direktør i samme firma ...? Var det ikke 80-90 mio...

Ledelsen i DSB, banker og andre firmaer tjener en urimelig høj løn ... og mange af dem kører oven i købet butikken helt i sænk (f.eks. Amagerbanken og Roskilde Bank) og scorer bagefter et gyldent håndtryk på vej ud af døren på flere millioner kroner. Det er simpelthen umoralsk, og det burde være forbudt !!

Utallige ledere er ikke en gang dygtige ... og stå til ansvar, det vil de heller ikke, hvis det endelig går galt. Næ, så er der bare travlt ved håndvasken - og man forsøger at sende sorteper videre. Oftest til alle de ganske almindelige mennesker, som efterhånden er vant til at betale regningen - og føle sig helt til grin.

Det burde stoppes !!

Ingen kommentarer:

Send en kommentar