onsdag den 14. april 2010

Website

Der er mange muligheder for at lave sin egen hjemmeside - online og gratis. Naturligvis har man ikke de samme frie muligheder i forhold til design o.s.v. som med store programmer (Microsoft Frontpage, Dreamweaver, Stone's Webwriter og div. CMS'er) - til gengæld er det både nemt og gratis. Man skal ikke engang betale for serverplads eller installere nogen programmer ... det hele foregår online PÅ nettet.

Vi kiggede først på websites i iGoogle, som giver mange gode muligheder. Men helt magisk blev det først, da vi afprøvede programmet WIX (http://www.wix.com/), som er meget omfattende (skabelonbaseret) og tilsidst laver det hele om til Flash ... !!

I begge disse tilfælde får man jo en noget "kryptisk" (læs: besværlig) web-adresse, men hvis man vil betale et lille årligt beløb for at oprette sit eget helt personlige domæne, så kan man jo blot få dette til at "pege" hen på et website hos iGoogle eller Wix el.lign. No problem - og sitet kan opdateres over alt, blot man har adgang til en webbrowser og er online.

Et par meget spændende dage, hvor vi blev præsenteret for et hav af muligheder. Vi mødes igen 11. maj og udveksler erfaringer og ideer. Mange tak til Helle Grubbe og Bo Klercke (og alle mine nye venner :-)

Ingen kommentarer:

Send en kommentar